واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد وزیر کار خطاب به نمایندگان: منظور از انتصاب سیاسی چیست؟ + فیلم انتقاد تند نماینده مردم چناران در صحن علنی مجلس | انتصاب رئیس سازمان بهزیستی سیاسی و غیرکارشناسی بود + فیلم رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد
سرخط خبرها

سید حسن نصرالله: سردار سلیمانی شهید تمام دنیاست | آمریکا مانع سوخت‌رسانی ایران به لبنان شده است

  • کد خبر: ۱۴۵۹۹۵
  • ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۵
سید حسن نصرالله: سردار سلیمانی شهید تمام دنیاست | آمریکا مانع سوخت‌رسانی ایران به لبنان شده است
سخنرانی سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان در مراسم توزیع «جایزه جهانی شهید سلیمانی برای ادبیات مقاومت» دقایقی قبل آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز،  سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان در مراسم اهداء «جایزه جهانی شهید سلیمانی برای ادبیات مقاومت» گفت: شهید سلیمانی صرفا شهیدی برای لبنان، عراق یا سوریه نیست بلکه شهید در ابعاد جهانی است، حاج قاسم سلیمانی فرمانده‌ای بزرگ است که جلوگیری از اشغال منطقه توسط آمریکا نقش کلیدی ایفا کرد.

وی افزود: قاسم سلیمانی فرمانده ای بزرگ در زمینه خنثی سازی پروژه "اسرائیل بزرگ" بود، مهمترین مولفه در حاج قاسم سلیمانی قدرت معنوی ایشان بود که به همکارانش روحیه می‌داد و ترس جایی در قلبش نداشت.

دبیرکل حزب الله لبنان یادآور شد: وظیفه ما بزرگداشت یاد و خاطره فرماندهان شهید است و از دستاوردهایشان سخن بگوییم، امام خامنه‌ای فرمودند امروز شهید سلیمانی دشمنان را بیش از سردار قاسم سلیمانی می ترساند.

سیدحسن نصرالله با اشاره به اینکه شهید قاسم سلیمانی چند دهه از عمرش را در راه جهاد، مقاومت و ایثار صرف کرد، گفت: امروزه نیازمند آن هستیم که از حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک فرمانده، الگو بگیریم زیرا ملت ما در مقابله با چالش‌ها به چنین الگویی نیاز دارد، توطئه آمریکا علیه ایران و سوریه ادامه دارد، مسئولان عراقی اکنون برای تسلیم شدن تحت فشار هستند.

سیدحسن نصرالله با اشاره به پررنگ شدن مقاومت در میان مردم فلسطین خاطرنشان کرد: نبرد در فلسطین هر روز شدیدتر می‌‍شود، هر روز شماری از فلسطینیان شهید می‌شوند و عملیات رزمندگان فلسطینی نیز افزایش یافته است.

وی در خصوص تشکیل دولت در لبنان گفت: هیچ قدرت یا فراکسیون پارلمانی در لبنان نمی خواهد جایگاه مسیحیان و مارونی‌ها را به خطر بیندازد، هیچ طرفی در پارلمان اکثریت دو سوم را ندارد تا حد نصاب را در دوره اول به دست آورد.

دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به نیاز جدی لبنان به سوخت گفت: ما با ایران تماس گرفتیم و ایران هم با خواسته لبنان برای تامین سوخت موافقت کرد و امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران هم بر این مساله تاکید کرد، بار دیگر به شما می‌گویم که پیشنهاد ایران برای ارسال سوخت به لبنان به قوت خود باقی است ولی آمریکایی‌ها مانع از اجرای آن می شوند، ما فرصت داریم که بحران سوخت را حل کنیم و هم پیمانان آمریکا در لبنان از رابطه‌ خود با این کشور برای مستثنا کردن سوخت ایران استفاده کنند، شما از آمریکا بخواهید که سوخت ایران را مستثنا کند، من تضمین می‌کنم که این سوخت به دست لبنان برسد.

دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه خالی ماندن پست ریاست جمهوری در لبنان برنامه‌ریزی شده نیست، افزود: حق طبیعی ماست که بگوییم رئیس جمهوری می خواهیم که از پشت به مقاومت خنجر نزند، ما برای تشکیل دولت قبل از ایجاد خلأ ریاست جمهوری تلاش کردیم ولی دولت تشکیل نشد، اکثر کارشناسان حقوقی معتقدند که امکان تشکیل جلسه دولت موقت وجود دارد و ما هم به این مساله باور داریم.

وی خاطرنشان کرد: اگر در جلسه دولت شرکت نمی‌کردیم، همه رسانه های لبنانی و منطقه می‌گفتند که حزب‌الله در تامین داروهای سرطان مانع تراشی کرده است، معطل ماندن کشتی های حامل سوخت در دریا، باعث می شود که لبنانی‌ها هر روز جریمه آن را بپردازند، ما امیدوار بودیم که جلسه دولت به موضوع برق محدود شود، زیرا این مساله از اهمیت بیشتری برخوردار بود و مانع از تنش سیاسی می شد، تلاش می کنیم که در حل مشکلات مردم سهیم باشیم، هنگام حضور در جلسه کابینه، هیچ کسی را به چالش نمی کشیم بلکه تمام هم‌وغم ما حل مشکلات مردم است.

سیدحسن نصرالله تصریح کرد: نمی خواهیم که میثاق ملی را نقض کنیم، بلکه با هدف حل مشکلات مردم در جلسات کابینه حاضر می شویم و به مسئولیت های خود عمل می کنم، بدون اینکه به دنبال جناح بندی باشیم.

منبع: العالم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->